Voorraadoptimalisatie

Voorraadoptimalisatie betekent niets meer dan ervoor zorgen dat je de juiste producten op het juiste moment in “voorraad” hebt. Optiply heeft een krachtig algoritme in een intuïtief systeem verweven. Zodoende kan jij meer omzetten met minder voorraad.

Een gestroomlijnd inkoopproces

Ontdek de voordelen voor jouw webshop

N

Nee-verkopen analyseren en voorkomen

N

40 verschillende forecasting methodes

N

Onzekerheid in de supply chain wegnemen

N

Seizoenen, product lifecycle en trends detecteren

N

Voorraden van leveranciers koppelen

N

Multi-supplier analyse

N

Automatisering inkoopadvies

Maandelijks vanaf

€299,-

Vraag direct een demo aan

Voorraadoptimalisatie

Voorraadoptimalisatie met Optiply

Optiply optimaliseert je voorraad door volledig geautomatiseerd op basis van interne en externe data de verkopen te voorspellen van elk individueel product. Het inkoop algoritme bepaalt vervolgens aan de hand van de inkoopstrategie, de vraagvoorspelling (forecast) en de leveranciers/supply chain restricties wat de juiste buffervoorraad per product is. Uiteindelijk zie je in onze inkoopmodule continu wanneer en wat je voor elk magazijn, leverancier en product moet inkopen. Dit zorgt ervoor dat het inkoopproces voor 80% wordt geautomatiseerd terwijl je de voorraad optimaliseert.

Voorraadoptimalisatie

Verhoog omzet

Optiply zorgt dat je altijd optijd en de juiste hoeveelheid besteld. Zo grijp je minder mis en verhoog je de productbeschikbaarheid. Dit optimaal voorraadbeheer leidt gemiddeld tot 5-10% extra productbeschikbaarheid.

Voorraadoptimalisatie

Verlaag voorraad

Optiply optimaliseert de voorraad door continue de laatste verkopen te analyseren. Dit voorkomt overtollige voorraad en zorgt dus voor een betere cashflow, meer ruimte in je magazijn en een sneller groeiend bedrijf.

Voorraadoptimalisatie

Automatiseer

Optiply bespaart veel tijd door inefficiënte, handmatige processen te automatiseren. Hierdoor heb je juist meer focus voor de uitzonderingen die in het geautomatiseerde inkoopadvies naar voren komen.

Demonstratie op maat?

Optiply optimaliseert het voorraadbeheer van vele webshops en groothandels. Ongeacht het aantal verkoopkanalen, platformen, magazijnen en/of winkels. Omdat Optiply voor elke webwinkel andere voordelen biedt geven we je graag een persoonlijke demonstratie.

In een demo zie je precies hoe Optiply in jouw situatie werkt en beantwoorden we al je persoonlijke vragen.