Sterke algortimes, gemaakt door slimme koppen

Knives And Tools Optiply
Alleeninkt.nl Optiply
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply

Optiply =

“Optimze your Supply”

Optiply is in 2015 door Wiebe Konter en Sander van de Broek opgericht. Samen beheerde ze een eigen webshop, waarbij grotendeels producten uit China werden geïmporteerd. Ze ervaarde al snel dat het inkoopproces enorm ingewikkeld en vooral tijdrovend was. Voorraad bleef onnodig liggen en er werd regelmatig te weinig ingekocht. Inefficient inkopen brengt een hoop dode voorraad en een grote druk op het milieu met zich mee. Daar moest iets op bedacht worden! Met een achtergrond in Supply Chain en Data Science startte Wiebe en Sander onder begeleiding van Technische Universiteit Eindhoven Optiply.

Nu werken we met een team van 30 slimme koppen aan een groene en sustainable supply chain door deze zo efficiënt mogelijk in te richten voor meer dan 400 shops.

illu-product-abc
optiply-milestones

Hier werkt Optiply aan..

 

Met Optiply behoren overvolle magazijnen, ‘niet op voorraad’ en half lege transportcontainers tot het verleden. Samen met e-commercebedrijven transformeren we de supply chain naar een groen en duurzaam proces.

 

We werken aan..

..een groene en duurzame supply chain door deze zo efficiënt mogelijk in te richten.

We doen dit door..

algoritmes in te zetten om datagestuurde keuzes in de supply chain te automatiseren, zelfs voor degenen die supply chain management niet begrijpen!

Samen met..

..een team van ambitieuze tech-enthousiastelingen!

En..

..een hoop kennis om meer omzet met minder voorraad te behalen voor al onze klanten.

Leuk als je een keer langs komt!

Optiply werkt aan een duurzamere Supply Chain. Dit doen we vanuit een hoop thuiskantoren én een aantal kantoren waar we samenkomen. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie.

 

optiply-locations

Join the team!

Optiply groeit hard en we zijn op zoek naar nieuwe mensen. Ben jij enthousiast? Wil je echt impact kunnen maken? En ben je vooral niet vies van een vrijmibo? Dan pas jij perfect bij Optiply! Klik hier om de beschikbare vacatures te bekijken.