Het inkoopsucces van grote én kleine bedrijven

Lees de succesverhalen van een van de 400+ shops die gebruik maken van Optiply voor datagedreven voorraadoptimalisatie. Ontdek hoe zij inkopen op onderbuikgevoel inruilen voor AI inkoopalgoritmes en forecasting

Knives And Tools Optiply
Dekbed-discounter-logo
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply
header xxl nutrition
“Met Optiply is de voorraad met 30% gezakt. Dit zorgt voor nieuwe producttoevoegingen en een efficiënte voorraadindeling.”
Roel Linders

Non-food Inkoper, XXL Nutrition

Voor elke online shop of groothandel

Ontdek wat andere klanten vertellen

goos horeca banner

Slim werken door inkoop en het magazijnproces te automatiseren. Goos Horeca vertelt hoe zij software combineert voor minder nee-verkopen.

Lees meer ➜

header travelbags
Tassen en koffers inkopen tijdens corona? Lees hoe Travelbags, haar assortiment en servicelevels heeft verbeterd door datagericht in te kopen.

Lees meer ➜

header leijtensimport

Minder nee-verkopen door automatisering en tijdig inkopen. Leijtens Import vertelt hoe zij haar portfolio heeft weten uit te breiden.

Lees meer ➜

header soundimports
Van reactief naar proactief inkopen. Ontdek het schaalbaar inkoopproces van SoundImports, de webshop voor doe-het-zelf luidsprekers en audio-onderdelen

Lees meer ➜

header bralex
Ontdek hoe Bralex, de voorraad en inkoop beheert van meer dan 300 webshops door gebruik te maken van datagedreven inkoopadviezen

Lees meer ➜

header ledlichtdiscounter

Groeien als bedrijf door real-time data en gebruiksvriendelijke tools te gebruiken. Ontdek het geautomatiseerde inkoopproces van Ledlichtdiscounter.

Lees meer ➜

header scenery workshop
Een webshop runnen in avonduren? Bekijk hoe Scenery Workshop grip krijgt op haar inkoop en assortiment voor het bouwen van miniatuurwerelden.

Lees meer ➜

header logistiekconcurrent
“Optiply helpt ons om onnodige voorraad te voorkomen. Hiermee ervaren we meer rust op onze afdeling.”
Rody Hermkens

Logistiekconcurrent

Optiply-dashboard-laptop-2

Hoe kan Optiply jouw bedrijf helpen?

Plan een demo met ons in. Binnen 30 minuten laten we zien wat Optiply voor jouw shop kan betekenen. Start met datagedreven voorraadoptimalisatie.