Het inkoopsucces van grote én kleine bedrijven

Lees de succesverhalen van een van de 400+ shops die gebruik maken van Optiply voor datagedreven voorraadoptimalisatie. Ontdek hoe zij inkopen op onderbuikgevoel inruilen voor AI inkoopalgoritmes en forecasting

Knives And Tools Optiply
Dekbed-discounter-logo
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply
header xxl nutrition
“Met Optiply is de voorraad met 30% gezakt. Dit zorgt voor nieuwe producttoevoegingen en een efficiënte voorraadindeling.”
Roel Linders

Non-food Inkoper, XXL Nutrition

Voor elke online shop of groothandel

Ontdek wat andere klanten vertellen

Little Wonderland Head Image Customer Page
Optiply’s slimme inkoop app stelde Little Wonderland in staat om hun inkoopproces te automatiseren en de voorraad in balans te brengen.

Lees meer ➜

BeautyPlaza=Optiply

Automatisering om alle bedrijfs-activiteiten in-house uit te voeren. Lees hoe Beauty Plaza met data-gedreven inkoop de hele Europese markt bedient.

Lees meer ➜

goos horeca banner

Slim werken door inkoop en het magazijnproces te automatiseren. Goos Horeca vertelt hoe zij software combineert voor minder nee-verkopen.

Lees meer ➜

header scenery workshop
Een webshop runnen in avonduren? Bekijk hoe Scenery Workshop grip krijgt op haar inkoop en assortiment voor het bouwen van miniatuurwerelden.

Lees meer ➜

header travelbags
Tassen en koffers inkopen tijdens corona? Lees hoe Travelbags, haar assortiment en servicelevels heeft verbeterd door datagericht in te kopen.

Lees meer ➜

Ledloket Customer page image

Optiply’s data oplossingen stelde Ledloket in staat afscheid te nemen van een handmatig inkoopproces om hun werkwijze strategischer te maken.

Lees meer ➜

header leijtensimport

Minder nee-verkopen door automatisering en tijdig inkopen. Leijtens Import vertelt hoe zij haar portfolio heeft weten uit te breiden.

Lees meer ➜

header bralex
Ontdek hoe Bralex, de voorraad en inkoop beheert van meer dan 300 webshops door gebruik te maken van datagedreven inkoopadviezen

Lees meer ➜

header soundimports
Van reactief naar proactief inkopen. Ontdek het schaalbaar inkoopproces van SoundImports, de webshop voor doe-het-zelf luidsprekers en audio-onderdelen

Lees meer ➜

Partywinkel Client Page Visual
Lees hier hoe automatisering Partywinkel in staat stelde om hun inkoopproces te versnellen, op te schalen en omzetgroei te realiseren.

Lees meer ➜

Ledstores logo klantenpagina
Data-gedreven inkoop om inzicht in de seizoensvraag te krijgen. Lees hier hoe Ledstores hun voorraadbeheer en cashflow verbeterde.

Lees meer ➜

header scenery workshop

Data-gedreven inkoop om met een specialistische voorraad omzetgroei te realiseren. Lees hier hoe Knivesandtools een diep assortiment rendabel maakt.

Lees meer ➜

Spiru en Optiply

Innovatie en automatisering om bedrijfsactiviteiten schaalbaar te maken. Lees hoe Spiru met datagedreven inkoop uitgroeit tot een wereldwijd zen-merk.

Lees meer ➜

header ledlichtdiscounter

Groeien als bedrijf door real-time data en gebruiksvriendelijke tools te gebruiken. Ontdek het geautomatiseerde inkoopproces van Ledlichtdiscounter.

Lees meer ➜

header logistiekconcurrent
“Optiply helpt ons om onnodige voorraad te voorkomen. Hiermee ervaren we meer rust op onze afdeling.”
Rody Hermkens

Logistiekconcurrent

Optiply-dashboard-laptop-2

Hoe kan Optiply jouw bedrijf helpen?

Plan een demo met ons in. Binnen 30 minuten laten we zien wat Optiply voor jouw shop kan betekenen. Start met datagedreven voorraadoptimalisatie.