Het inkoopsucces van grote én kleine bedrijven

Lees de succesverhalen van een van de 400+ shops die gebruik maken van Optiply voor datagedreven voorraadoptimalisatie. Ontdek hoe zij inkopen op onderbuikgevoel inruilen voor AI inkoopalgoritmes en forecasting

Knives And Tools Optiply
Dekbed-discounter-logo
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply
header xxl nutrition
“Met Optiply is de voorraad met 30% gezakt. Dit zorgt voor nieuwe producttoevoegingen en een efficiënte voorraadindeling.”
Roel Linders

Non-food Inkoper, XXL Nutrition

Voor elke online shop of groothandel

Ontdek wat andere klanten vertellen

Ledstores logo klantenpagina
Data-gedreven inkoop om inzicht in de seizoensvraag te krijgen. Lees hier hoe Ledstores hun voorraadbeheer en cashflow verbeterde.

Lees meer ➜

goos horeca banner

Slim werken door inkoop en het magazijnproces te automatiseren. Goos Horeca vertelt hoe zij software combineert voor minder nee-verkopen.

Lees meer ➜

header travelbags
Tassen en koffers inkopen tijdens corona? Lees hoe Travelbags, haar assortiment en servicelevels heeft verbeterd door datagericht in te kopen.

Lees meer ➜

header scenery workshop

Data-gedreven inkoop om met een specialistische voorraad omzetgroei te realiseren. Lees hier hoe Knivesandtools een diep assortiment rendabel maakt.

Lees meer ➜

header leijtensimport

Minder nee-verkopen door automatisering en tijdig inkopen. Leijtens Import vertelt hoe zij haar portfolio heeft weten uit te breiden.

Lees meer ➜

header bralex
Ontdek hoe Bralex, de voorraad en inkoop beheert van meer dan 300 webshops door gebruik te maken van datagedreven inkoopadviezen

Lees meer ➜

header soundimports
Van reactief naar proactief inkopen. Ontdek het schaalbaar inkoopproces van SoundImports, de webshop voor doe-het-zelf luidsprekers en audio-onderdelen

Lees meer ➜

BeautyPlaza=Optiply

Automatisering om alle bedrijfs-activiteiten in-house uit te voeren. Lees hoe Beauty Plaza met data-gedreven inkoop de hele Europese markt bedient.

Lees meer ➜

Spiru en Optiply

Innovatie en automatisering om bedrijfsactiviteiten schaalbaar te maken. Lees hoe Spiru met datagedreven inkoop uitgroeit tot een wereldwijd zen-merk.

Lees meer ➜

header ledlichtdiscounter

Groeien als bedrijf door real-time data en gebruiksvriendelijke tools te gebruiken. Ontdek het geautomatiseerde inkoopproces van Ledlichtdiscounter.

Lees meer ➜

header scenery workshop
Een webshop runnen in avonduren? Bekijk hoe Scenery Workshop grip krijgt op haar inkoop en assortiment voor het bouwen van miniatuurwerelden.

Lees meer ➜

header logistiekconcurrent
“Optiply helpt ons om onnodige voorraad te voorkomen. Hiermee ervaren we meer rust op onze afdeling.”
Rody Hermkens

Logistiekconcurrent

Optiply-dashboard-laptop-2

Hoe kan Optiply jouw bedrijf helpen?

Plan een demo met ons in. Binnen 30 minuten laten we zien wat Optiply voor jouw shop kan betekenen. Start met datagedreven voorraadoptimalisatie.