Please enable JS

Onze integraties

Samen met onze integratiepartners maken wij het mogelijk om binnen enkele stappen Optiply te integreren met uw huidige e-commerce software. Of dit nu een warehouse management systeem of een content management systeem betreft, directe integratie is snel en eenvoudig. Staat uw e-commerce software hier niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe integraties. Ook als u een "custom build" systemen gebruikt kunnen wij u helpen bij het integreren met Optiply.

client
Picqer is online magazijn software voor webwinkels en groothandels. Pick 80% sneller, elimineer fouten en krijg grip op je magazijn. Optiply integreert direct met de inkoopmodule van Picqer. Dagelijks worden de laatste trends en seizoenen geanalyseerd waarmee we een geautomatiseerd inkoopadvies genereren.
Lightspeed, het voormalige SEOshop, heeft een geintegreerd e-commerce en POS platform waarbij het inspeeld op de huidige omni-channel trend. Integreer Optiply vanuit de Appstore en maak direct gebruik van onze online forecasting en inkoop tool.
client
client
Magento is een open source e-commerce platform. De modulaire opbouw vereist wat maatwerk maar biedt tegelijkertijd veel functionaliteit. Optimaliseer en automatiseer je inkoop door Optiply te eenvoudig te integreren met je Magento systeem.
Shopify is een amerikaans e-commerce platform. Het CMS wint tegenwoordig ook aan populariteit binnen Europa. Om gebruik te maken van onze online forecasting en inkoop tool neem je contact met ons op. Dan maken wij Optiply voor jou beschikbaar vanuit de Appstore.
client
client
Bigcommerce is een e-commerce platform uit de VS die zich op mid-market, snel groeiende, webwinkels focussed. Wil je onze inkoop software direct integreren? Dien dan een aanvraag in en wij maken onze tool voor jou beschikbaar.
Woocommerce is een gratis open-source e-commerce platform dat zeer populair is onder kleine, maar ook grotere webwinkels. Optiply is op aanvraag beschikbaar als extensie binnen het Woocommerce platform.
client