optiply-woocommerce

 

 

WooCommerce voorraadbeheer optimaliseren

Wil je meer inzicht in je voorraad en de waarde hiervan verbeteren? Op basis van 40+ forecasting modellen én AI weet je precies wat, hoeveel en waar ingekocht moet worden. Hiermee voorkom je nee-verkopen en verhoog je omzet.

Knives And Tools Optiply
Alleeninkt.nl Optiply
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply

Hoe werkt de WooCommerce & Optiply integratie voor beter voorraadbeheer?

optiply-integratie-magento

WooCommerce stuurt via de standaard integratie je voorraad, verkooporders,  productinformatie en leveringen automatisch naar Optiply. Deel je lijst met leveranciers met ons en wij zorgen voor de upload.

optiply-integratie-magento

Het AI inkoopalgoritme van Optiply bepaalt de ideale voorraad op basis van de data uit WooCommerce. Alleen het inkoopadvies even checken en direct bestellen! Je hebt ook de mogelijkheid je ingeboekte orders in de voorraad te verwerken.

Waarom integreren?

Maak datagedreven keuzes

Het AI inkoopalgoritme maakt een forecasting voor je. Zo hoef je zelf geen ingewikkelde en oppervlakkige berekeningen te maken.

Inkopen op de autopilot

Ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van Excel sheets? Of werk je met meerdere systemen voor de inkoop? Met Optiply doe je je inkopen handig vanaf één plek. 

Inzicht in je volledige voorraad

In WooCommerce zie je de voorraad per product, handig, maar nog fijner is om je volledige voorraad te weten. Optiply vertelt je dit zodat je op de juiste zaken kunt sturen.

Integreer met Optiply

Optimaliseer eenvoudig je WooCommerce voorraadbeheer

Je bedrijf laten groeien, dat is waar jij mee bezig wilt zijn. Door je inkopen goed te regelen zorg je ervoor dat je voldoende cashflow hebt én dat je geen “nee” hoeft te verkopen aan je klanten. De belangrijkste voordelen van de WooCommerce integratie op een rijtje: 

  • Door middel van de unieke ABC-categorisering krijgen de producten die zorgen voor de meeste omzet een hogere prioriteit in je voorraad; 
  • Het A.I. inkoopalgoritme bepaalt wanneer je het beste kunt bestellen, bij wie je deze bestelling plaatst én hoeveel je bestelt. Daarmee is inkopen op basis van een oppervlakkig gemiddelde verleden tijd;
  • Je inkooporder wordt door Optiply voor je klaargezet, je hoeft alleen de order te checken en te bestellen;
  • Bestellen van je inkooporder doe je eenvoudig door een automatische e-mail naar je leverancier te sturen, de bestellijst te downloaden of door je leverancier te integreren met de API; 
  • Laat Optiply automatisch de beste leverancier uitkiezen, voeg meerdere leveranciers toe en bepaal de minimale bestelwaarde, voor elke bestelling wordt de goedkoopste leverancier gekozen. 

Krijg meer inzicht in je voorraad en breng hem weer in balans. Met Optiply maak je datagedreven keuzes, doe je je inkopen op de autopilot én maak je het inkoopproces makkelijker overdraagbaar aan een (nieuwe)collega.  

 

optiply-integratie-woocommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload. WooCommerce bevat een hoop extensions die jouw webshop uitbreid en laat groeien.

“ik zou nu meer in Optiply vertrouwen dan een nieuwe inkoper”

Martijn Ouwerkerk: “Door Optiply heb ik 40% van mijn tijd bespaard op inkopen, tijd die ik nu aan de groei van SoundImports kan besteden. Juist de dynamische trigger is uniek en heeft me heel erg geholpen om mijn inkoopproces van reactief naar proactief te veranderen.

 SoundImports logo

Daarom kies je voor Optiply:

%

Meer omzet

%

Minder Nee-Verkopen

%

Minder voorraad

Optiply-dashboard-laptop-2

Wil je Optiply integreren met WooCommerce?

Met Optiply maakt inkopen op basis van onderbuikgevoel plaats voor inkopen op basis van data. Altijd op het juiste moment, met de perfecte hoeveelheid, met één klik besteld bij de beste leverancier.

In een live demo laten we graag zien wat Optiply voor jouw shop kan betekenen.