Integreer magazijn software met je webshop

Integreer Optiply eenvoudig met je webshops, magazijnen en/of winkels. Er zijn vele standaard integraties en koppelingen beschikbaar met de meestgebruikte webshop systemen, magazijn software en ERP’s. Maak ook gebruik van onze API om eigen systemen te koppelen.

Integreer Optiply naadloos met jouw systeem

optiply-integratie-picqer

Shopware

Webshop CMS

Nu jouw webshop mooi staat en je marketing goed is geregeld, is een optimale voorraad de volgende step voor groei. Optimaliseer je voorraad met Optiply. Shopware levert de data, het AI inkoopalgoritme van Optiply regelt de rest. Je ideale inkoopagenda met inkooporders staan altijd voor je klaar.

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-picqer

ProductFlow

PIM & Marketplace Integrator

Krijg zicht en grip op de voorraad van jouw verschillende marketplaces en webshops. ProductFlow levert de nodige informatie waarmee het AI inkoopalgorimte van Optiply bepaalt wat jouw ideale voorraadstanden zijn. Bespaar tijd en koop altijd het juiste in!

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-magento

Magento 2

Webshop CMS

Wil je meer inzicht krijgen in je totale voorraad? En deze ook nog eens optimaliseren? Integreer je Magento 2 webshop met Optiply en beheer je inkooporders en leveranciers. Koop daarnaast in bij meerdere leveranciers, Optiply kiest automatisch de meest ideale leverancier voor jouw order.

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-bizbloqs

BizBloqs

WMS

Verrijk je inkooporders met de voorraaddata uit BizBloqs. Met deze integratie doe jij je inkopen op autopilot en maak je datagedreven keuzes. Het AI inkoopalgoritme neemt o.a. je voorraad, levertijden, verkooporders en inkooporders mee voor een ideaal inkoopadvies.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-bol.com

Bol.com

Marketplace, LVB

Speel je bol.com data door naar Optiply en doe je inkopen op de autopilot. Deze data vormt de input voor het AI inkoopalgoritme waarnaar je inkooporder altijd klaar staat. Voorkom nee-verkopen en laat je omzet groeien. Voor deze integratie kan je een channel management tool gebruiken. 

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-unit4

Unit4

ERP

Wil je ook inkopen op de autopilot? Maak datagedreven keuzes met de inkoopsoftware van Optiply. De data uit Unit4 vormt de basis voor het AI inkoopalgoritme. Optiply vertelt je waar, wanneer én bij wie je besteld voor een ideale voorraad. Breng zo je voorraad weer in balans en laat je bedrijf groeien.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-picqer

Picqer & Picqer FulFilment

WMS

Laat je inkopen op basis van onderbuikgevoel en expertise plaats maken voor datagedreven inkopen. Optiply haalt o.a. je productinformatie, inkooporders, verkooporders, leveringen en leveranciersinformatie uit Picqer en zet direct een inkooporder voor je klaar. Checken, bestellen en klaar!

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-exactonline

Exact Online voor Handel

ERP

Breng je inkopen naar het volgende level met Optiply en laat je bedrijf groeien. Laat de data voor je spreken en doe je inkopen op de autopilot. Het AI inkoopalogrimte bepaalt aan de hand van o.a. productinformatie, verkooporders en leveranciers hoeveel én waar je moet bestellen.

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-woocommerce

WooCommerce

Webshop CMS

Laat je bedrijf groeien door je voorraad te optimaliseren met Optiply. Maak cash vrij om meer te kunnen inkopen met het AI inkoopalgoritme. Voeg al je leveranciers toe en bepaal automatisch waar én hoeveel je moet bestellen.

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-shopify

Shopify

Webshop CMS

Wil je niet alleen weten wat je moet bestellen, maar ook hoeveel én bij wie? De integratie haalt de benodigde data uit je Shopify account zodat jij datagedreven inkopen kunt doen. Het AI inkoopalgoritme kiest automatisch de beste leverancier voor je uit. Breng zo je voorraad in balans.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-visma

Visma

ERP

Wil je inkopen met note-blocks, excelsheets en onderbuikgevoel plaats laten maken voor datagedreven inkopen? Met o.a. de verkooporders, voorraad en productinformatie uit Visma zet het AI inkoopalgoritme van Optiply jouw inkooporder voor je klaar. Optimaliseer eenvoudig je voorraad.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-api

API

Met onze API kun je gemakkelijk je eigen maatwerk systeem koppelen, maar ook aanvullende features ontwikkelen. Integreer ook je leveranciers voor naadloos inkopen met enkele klikken.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-afas

AFAS Software

ERP

Regel jouw inkopen met de data verkregen vanuit AFAS Software. Het AI inkoopalgoritme van Optiply zet je inkooporder voor je klaar en vertelt je niet alleen wat je moet bestellen, maar ook hoeveel én bij welke leverancier. Breng je voorraad in balans en laat je bedrijf groeien met Optiply.

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-lightspeed

Lightspeed

Webshop CMS

Realiseer een gehele ontzorging van jouw inkoopproces. Manage je verschillende leveranciers, boek inkooporders in en krijg inzicht in je voorraad. Data uit Lightspeed vormt de basis voor het AI inkoopalgoritme, zie direct wanneer, waar en hoeveel je moet inkopen. 

Bekijk de integratie ➜

optiply-integratie-exactglobe

Exact Globe

ERP

Is het een uitdaging om de inkoopkennis aan je team over te brengen? Met Optiply worden de inkoopkeuzes voor jou gemaakt. De data uit Exact Globe dient als input voor het AI inkoopalgoritme, zodat jij alleen nog maar hoeft te checken en te bestellen.

Bekijk in Exact App Center ➜

optiply-integratie-logic4

Logic4

CMS, WMS, ERP

Wil je eenvoudig inkopen, maar dit wel op basis van data doen? Met het AI inkoopalgoritme van Optiply wordt de data vanuit Logic4 omgezet naar inkoopadviezen. Je ziet niet alleen hoeveel je moet bestellen, maar ook wanneer én bij wie. Je hoeft alleen nog maar de inkooporder te checken.

Demo aanvragen ➜

optiply-integratie-montapacking

Montapacking

Fullfillment

Het inkoopadvies van Optiply vertelt je wat, hoeveel en waar je moet bestellen voor een ideale voorraad. Checken, bestellen en klaar! Je geplaatste order wordt vervolgens volledig automatisch verstuurd naar Montapacking zodat je ook daar de juiste data heb staan. 

Demo aanvragen ➜

Koppelingen op maat

Staat jouw systeem er niet bij?

Met onze API kun je gemakkelijk je eigen maatwerk systeem koppelen, maar ook aanvullende features ontwikkelen. Mocht je toegang willen tot de API documentatie, dan kan je deze aanvragen via info@optiply.nl. Wij geven ontwikkelaars alle ondersteuning die ze nodig hebben en maken gebruik van de nieuwste en beste technieken.

Optiply-dashboard-laptop-2

Wil je ook inkopen op de autopilot?

Met Optiply maakt inkopen op basis van onderbuikgevoel plaats voor inkopen op basis van data. Altijd op het juiste moment, met de perfecte hoeveelheid, met één klik besteld bij de beste leverancier.

In een live demo laten we graag zien wat Optiply voor jouw shop kan betekenen.