Inzicht en Analyse

In het dashboard van Optiply zie je in een overzicht per categorie de leverbetrouwbaarheid en voorraadwaardes zodat je direct kan ingrijpen bij onverwachte veranderingen. De productdetails pagina kan je vervolgens verder inzicht geven in de prestaties op productniveau. Op deze manier heb je ten alle tijden een totaaloverzicht, maar ook de mogelijkheid tot een gedetailleerder beeld.

Dashboard

Krijg inzicht in productbeschikbaarheid en voorraden

Het dashboard geeft je verder een algemeen beeld over de totale voorraadwaarde, leverbetrouwbaarheid en de huidige trend en seizoenseffecten. Doordat Optiply altijd online beschikbaar is heb je hier op elk moment en over inzicht in.

Dashboard

Krijg inzicht op categorie en product niveau

In de product details krijg je inzicht in jouw product statistieken. Zo zie je precies de verwachte vraag per maand, maar ook de voorraadtijd. Je kunt hierdoor gemakkelijk analyseren welke producten in aanmerking komen om af te prijzen of zelfs uit te faseren. Ook kun je verschillende filters instellen om erachter te komen waar overvoorraad zit of welke producten juist een slechte productbeschikbaarheid hebben.