Integraties en API

Integreer Optiply eenvoudig met je webshops, magazijnen en/of winkels. Hiervoor hebben we vele standaard koppelingen liggen met de meest gebruikte webshop systemen, magazijn software en ERP’s. Ook als je gebruik maakt van een maatwerk systemen kan je eenvoudig koppelen via onze API.

Deze API is ook uitermate geschikt om eventueel maatwerk rond Optiply te realiseren. Of je nu bepaalde verkooporders in de vraagvoorspelling uit wilt sluiten, de voorraadbeschikbaarheid van de leverancier wilt opnemen of een inkoopbestelling direct wilt inschieten in het ERP van de leverancier (EDI).

Webshops

Lightspeed*
Magento
Shopify
WooCommerce
Bol.com Plaza
Amazon

Magazijnsoftware

Picqer*
Exact Online*
Fulfilment Software
Sherpaan
WELLP
Diract

ERP

SAP
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics AX
Unit4
Oracle ERP
King Business Software
AFAS
Netsuite

API

Met onze API kun je gemakkelijk je eigen maatwerk systeem koppelen, maar ook aanvullende features ontwikkelen. Mocht je toegang willen tot de API documentatie, dan kan je deze aanvragen via info@optiply.nl. Wij geven ontwikkelaars alle ondersteuning die ze nodig hebben en maken gebruik van de nieuwste en beste technieken.

*Deze koppeling is volledig standaard (integratie met een druk op de knop). Voor de overige koppelingen kan je contact opnemen wat betreft de exacte status en specifieke situatie.