Optiply zorgt voor een optimale en geautomatiseerde inkoop

Meer omzet door tijdig en genoeg in te kopen
Voorkom overvoorraad
Automatiseer standaard inkopen

Investeer in de juiste producten

Analyseer continue welke producten hardlopers en zachtlopers zijn. Zo investeer je in de juiste voorraad en voorkom je overvoorraad voor minder verkopende producten.

Krijg inzicht in leveranciers betrouwbaarheid

Met Optiply krijg je inzicht in de (lever)betrouwbaarheid van jouw leveranciers. Door dit te verwerken in de inkoopadviezen zorg je voor de juiste buffervoorraad en een betere productbeschikbaarheid.

Automatisch verkopen voorspellen

Bespaar veel tijd door de volledig geautomatiseerde forecast. Trends, seizoenen, life-cycle en uitzonderingen worden automatisch gedetecteerd. Geen langdurig instellen dus.

Geautomatiseerd inkopen

Door continue de voorraden en verkopen te analyseren bepaalt Optiply het optimale inkoopmoment en hoeveelheid. Zo kun je 80% van de standaard inkopen automatiseren.

Haal geld uit overvoorraad

Met Optiply maak je gemakkelijk lijsten met producten waar teveel van op voorraad is en welke geschikt zijn voor promotie. Ook zie je eenvoudig welke producten juist te weinig worden ingekocht.

Voorraadoptimalisatie

Combineer allerlei databronnen rond om jouw webshop/groothandel om continue de juiste voorraad beslissing te nemen. Meer omzet met minder voorraad.