Wat is Optiply?

Optiply is een eenvoudig te gebruiken online tool om data gedreven en geautomatiseerd in te kopen. Speciaal voor webshops, klein en groot. Met Optiply professionaliseer je je inkoop en krijg je meer tijd en geld om met jouw webshop door te groeien.

Ons inkoop algoritme zorgt ervoor dat je effici├źnter met de voorraad omgaat en tegelijkertijd minder misgrijpt. Door de standaard inkopen te automatiseren besparen we ook nog eens 80% van de tijd. Zo heeft Optiply zichzelf gemiddeld binnen 3 maanden terugverdient!

Meerdere verkoopkanalen, magazijnen en/of winkels

De interne data wordt zoveel mogelijk uit de huidige systemen gehaald. We koppelen alle verschillende verkoopkanalen (multi-channel), platformen (Bol, Amazon etc.), magazijnen (externe fulfilment) en winkels (omni-channel). Als dit al geconsolideerd is in je huidige magazijn software of ERP, dan kunnen we ook alleen daarmee integreren. Heeft u een unieke situatie met maatwerk? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze API.

Ook voor externe fulfilment

Optiply is niet alleen geschikt voor webshops die hun voorraad in eigen beheer hebben. Veelal zijn webshops die werken met een extern fulfilment bedrijf namelijk zelf verantwoordelijk voor de inkoop. Goed inkopen is dan vaak een nog grotere uitdaging aangezien de producten niet meer dagelijks door je eigen handen heen gaan. Daarom werkt Optiply samen met alle grote webwinkel fulfilment bedrijven waarbij we inkooporders en inboekorders gemakkelijk met elkaar kunnen synchroniseren. Zowel de webshop als het fulfilment bedrijf is namelijk gebaat bij zoveel mogelijk doorloop in de voorraad. En dat is precies waar Optiply voor zorgt: meer omzet, met minder voorraad.