optiply-exactonline-kleur

Start vandaag nog, plan je demo in

Ontdek in 30 minuten de voordelen van Optiply in combinatie met Exact Online. We geven je een tour door het Optiply dashboard en beantwoorden al je vragen. De demo is geheel vrijblijvend, we denken graag mee over hoe jij jouw webshop of groothandel kan laten groeien met minder voorraad.

Verhoog je omzet met 12%

Optiply zorgt dat je altijd op tijd en de juiste hoeveelheid besteld. Dit optimaal voorraadbeheer leidt gemiddeld tot 5-10% extra productbeschikbaarheid.

Verlaag je voorraad met 26%

Optiply optimaliseert de voorraad door continu de laatste verkopen te analyseren. Voorkom overtollige voorraad, creëer meer ruimte in je magazijn en laat je bedrijf sneller groeien.

Automatiseer en besteed 80% minder tijd aan inkopen

Bespaar tijd door inefficiënte, handmatige processen te automatiseren. Zo heb je juist focus voor onregelmatigheden en het onderhandelen van goede deals. 

De aansluiting van Exact op Optiply was zo geregeld. Ik merkte al na 1,5 maand tijd verschil in hoe ik mijn inkopen deed.

Martijn Ouwerkerk

Eigenaar, SoundImports

Knives And Tools Optiply
Dekbed-discounter-logo
XXL Nutrition Optiply
Visdeal.nl Optiply
Zonnebrillen.com Optiply

Geen omkijk meer naar de inkoop

“In het begin van Partywinkel.nl, was het inkopen nog snel en makkelijk zelf te doen. Met inmiddels meer dan 100.000 producten op voorraad, is dit een heel ander verhaal geworden. Hierbij helpt Optiply ons nu, zodat wij hier geen omkijken meer naar hebben en zelf geen inkoopberekeningen meer hoeven te maken. Hierbij zijn wij erg te spreken over onze samenwerking!”

Casper Ehrencron

Veel efficiënter inkopen

“Optiply is erg gebruiksvriendelijk en is een handige tool die aan onze groei bijdraagt. Daarnaast maakt Optiply het inkopen veel efficiënter omdat ik alleen nog maar door de uitzonderlijke inkoopregels heen hoef te lopen.”

Isabelle

zonnebrillen.com

Uitstekende tool, Uitstekende service!

“Optiply geeft je goed en duidelijk inzicht in jouw verkopen en voorraad, zodat je de voorraad beter kan optimaliseren. Wat echter het allerbeste is aan Optiply, is de uitstekende service. Elke vraag wordt snel aangepakt en er volgt steeds een snelle oplossing of antwoord. Zelfs buiten de kantooruren!”

Thomas de Vriendt