"Ik heb nu één inkoper in plaats van vier"

Heel eerlijk, als ik Optiply niet had gehad had ik hier nu een team van 3 of 4 inkopers rond lopen. Nu heb ik pas sinds begin dit jaar één inkoop medewerker in dienst, die op termijn geheel zelfstandig moet gaan functioneren. Zo kan ik weer bezig zijn met ondernemen om Boozyshop nog harder te laten groeien.

Koen Ducarmon
Lees de referentie

"Zo geintegreerd en geen implementatie kosten"

Het grote voordeel van Optiply is dat het zo geintegreerd is met je magazijnsoftware en je het binnen een dag werkend hebt. Daarna ga je natuurlijk alles steeds beter instellen. Zo hebben wij de beslissing welke producten we op voorraad leggen met Optiply volledig geautomatiseerd. Van introductie tot uitfasering.

Ruud van Basten
Lees de referentie

Optiply in het nieuws

"Meer verkopen met minder voorraad"

We weten nu van alle 3000 unieke producten precies hoeveel we moeten inkopen. Dat advies krijgen we volledig automatisch. Daarmee hebben we in 3 maanden tijd rond de €10.000,- bespaard. Het komt er letterlijk op neer dat we meer verkopen met minder voorraad. En dat is precies wat je wilt als webshop-eigenaar.

Alex Kaptein
Lees de referentie

"Optiply bespaart ons 16 uur per week"

Door de automatische inkoopadviezen merk ik dat ik minder tijd besteed aan individuele producten. In het begin vertrouwde ik de adviezen niet helemaal, waardoor ik vaak handmatig aanpassingen maakte. Uiteindelijk merkte ik dan vaak dat het systeem het toch bij het rechte eind had. Nu ik deze handmatige aanpassing bijna niet meer doe, ben ik veel minder tijd kwijt met het bestellen. Dat bespaart ons uiteindelijk tot wel 16 uur per week.

Jeroen van Wilgenburg
Lees de referentie